Aparate Aer Conditionat

MONTAJ INSTALATII DE AER CONDITIONAT

           Montaj aer conditionat Timisoara


   Societatea Perfekt Air Systems asigura montaje de calitate, sigure, in cel mai scurt timp posibil de la comanda!

   Iata cateva informatii pe care le consideram elocvente in materie de climatizare si montaj:

1. Aparatele de aer conditionat se impart in doua mari categorii: de tip split (se monteaza de obicei in locuinte, camere de hotel, birouri, magazine iar capacitatea maxima a acestora atinge 24000 BTU) si de tip industrial (ex: casete, duct-uri, coloane, perdele de aer, multi-split etc.) - capacitatea acestora atinge si 120 000 BTU si se monteaza de regula in spatii cu flux mare de circulatie, spatii populate, locatii cu fum, aburi sau alte aspecte deosebite.

2. Puterea adecvata a unui aparat de aer conditionat se alege nu doar in functie de suprafata spatiului in care urmeaza a fi montat. Puterea electrica consumata in incapere, care in proportie de 2/3 se transforma in caldura, gradul de izolatie a incaperii si fluxul de circulatie (mic, mediu, mare, foarte mare) reprezinta de asemenea aspecte foarte importante care trebuie luate in considerare si a evita astfel subdimensionarea acelui aparat.

3. Pentru a prelungi durata de viata a instalatiei de climatizare, montajul realizat trebuie sa indeplineasca si el niste standarde de calitate.

   In cazul in care ati achizitionat aparatul de aer conditionat de la un alt furnizor, puteti apela cu incredere la serviciile de montaj oferite de firma noastra. In aceasta situatie, operatiunea de montaj se va realiza contra unei taxe stabilite de catre firma noastra (taxa ce se regaseste in lista de preturi), garantia acordata pentru serviciile prestate fiind de 1 an.

   Echipele noastre de instalatori utilizeaza la realizarea montajelor scule si unelte profesioniste (manometre, bormasina, trusa de bercluit, taietor de teava, burghiu special cu diametru de 50 mm, burghiu lung de 1 m pentru zidurile groase), acorda o atentie marita prafului degajat in timpul perforarii peretilor, astfel ca pentru multumirea deplina a clientilor nostrii aspiratorul industrial este nelipsit iar pentru un randament optim al aparatului de aer conditionat se foloseste pompa de vid pentru vidarea traseelor frigorifice si a vaporizatorului unitatii interioare.

   Achizitia unui aparat de aer conditionat din portofoliul nostru de produse, va ofera avantajul unui montaj gratuit, in limita a 3 m de traseu frigorific, si al unei garantii aferente montajului de 2 ani. Fiecare metru de traseu suplimentar (peste cei 3 m) se va taxa astfel:

   * 1 m traseu frigorific aferent aparatelor cu capacitatea 9000 BTU - 12000 BTU: 80 lei + TVA

   * 1 m traseu frigorific aferent aparatelor cu capacitatea 18000 BTU - 24000 BTU: 110 lei + TVA

   Costurile pentru prestarea serviciilor de montaj pentru aparatele de aer conditionat achizitionate de la alte firme sunt urmatoarele:

   * manopera montaj aparat (include o trecere prin perete) 9000 BTU - 12000 BTU: 250 lei + TVA;

   * manopera montaj aparat (include o trecere prin perete)18000 BTU - 24000 BTU: 330 lei + TVA;

   * kit traseu frigorific (3 m) aferent aparatelor cu capacitatea 9000 BTU - 12000 BTU: 180 lei + TVA;

   * kit traseu frigorific (3 m) aferent aparatelor cu capacitatea 18000BTU - 24000BTU: 250 lei + TVA;

   * suporti pentru unitatea exterioara 9000 BTU - 12000 BTU: 60 lei + TVA;

   * suporti pentru unitatea exterioara 18000 BTU - 24000 BTU: 90 lei + TVA.

   In aceasta situatie garantia oferita din partea societatii pentru instalarea echipamentelor de climatizare este de 1 an.

   Pentru oferte in vederea montajului aparatelor de aer conditionat de tip industrial, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email office[at]perfectinstal.ro

 

 

Aer conditionat Timisoara