Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire pentru exterior

Timisoara

Racire de exterior Timisoara    In Timisoara, considerat orasul cel mai frumos, dotat cu parcuri amenajate si ingrijite, pline de flori, cu monumente istorice, invadate de turisti, cu universitatii pline de studenti, dornici sa invete si sa profite de distractia din campusul universitar, Vara, este anotimpul preferat si mult asteptat.

   Uneori , datorita aspectelor negative pe timpul verii, cand avem zilele cele mai lungi si caniculare si temperaturi exagerate, aglomeratia, inabuseala, praful si mirosurile neplacute din atmosfera, devin o foarte mare problema pentru locuitori.

   Perfect Instal, este firma care va pune la dispozitie, singura modalitate de racire a unui spatiu exterior, o solutie care va poate oferii o scadere a temperaturii si o ambianta placuta si anume ,Sistemul de racire exterior.

   Sistemul de racire exterior, este sistemul care poate fi utilizat, atat pentru oferirea confortului climatic propriu , adica aveti o terasa, curte exterioara sau o piscina si doriti dotarea acesteia cu un astfel de sistem, cat si pentru prosperitatea afacerii climatul de care aveti nevoie si anume, la o terasa, o sera, o ferma, un teren agricol, etc.

   Cum functioneaza?

* pentru a evita cresterea excesiva a umiditatii, sistemul merge cu intermitenta, pompa este dotata cu o valva electrica de descarcare a apei, iar duzele sunt dotate cu un sistem de antipicurare, care face ca duza sa se inchida cand presiunea apei scade.

   Avantajele sistemului de racire exterior.

2. Costurile de intretinere, sunt foarte reduse si ele depind de numarul duzelor folosite si de dimensiunea pompei.

4. Oferirea unei ambiante placate.

    Sunt dispuse sub urmatoarele forme:

2. Cu ventilatoare.

4. Plafoniere.

   Tot ce trebuie sa faceti, este sa apelati cu incredere, la noi, pentru a va imbunatatii atat confortul termic cat si ambianta dorita.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aerconditionattimisoara.ro/raciree.php on line 208

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aerconditionattimisoara.ro/raciree.php on line 208