Aparate Aer Conditionat

IGIENIZARE - SERVICE - REPARATII APARATE DE

AER CONDITIONAT

service aer conditionat Timisoara    Revizia periodica a aparatului dumneavoastra este de asemenea o etapa esentiala in prelungirea duratei de utilizare a acestuia deoarece are elemente in miscare iar in timp trebuie verificata buna functionare a lor.

   O intretinere necorespunzatoare a aparatului de aer conditionat sau si mai rau o defectiune majora a acestuia cu siguranta va influenta atmosfera caminului dumneavoastra din punct de vedere termic si chiar poate pune in pericol sanatatea beneficiarilor. Se recomanda efectuarea unor revizii periodice cel putin o data la 2 ani sau la intervale mai scurte (1 an, 6 luni) daca conditiile de exploatarea a aparatului de aer conditionat o impun.

   Igienizarea si intretinerea periodica a aparatelor de aer conditionat au rolul de a preveni deranjamentele majore, urmate de costuri mult mai ridicate, de a asigura functionarea in parametrii optimi a instalatiiilor de climatizare si de a asigura puritatea aerului din incaperi (filtrele din interiorul unitatilor de climatizare colecteaza praful si impuritatile din aer; igienizarea acestora in timp util poate evita formarea de bacterii si alergeni, cu impact negativ asupra sanatatii).

   Pentru garantia investitiilor dumneavoastra, contractati doar persoane calificate pentru a realiza revizia periodica/service-ul aparatelor de aer conditionat.

   Firma noastra specializata pe diverse probleme legate de instalatiile de aer conditionat garanteaza solutii eficiente, sigure si rapide pentru orice tip de defectiune aparuta.

   In paginile ofertei curente veti gasi costurile aferente operatiilor de service pentru aparatele de aer conditionat tip split (cu caracter informativ), iar pentru service-ul aparatelor din categoria modelelor speciale (casete, duct-uri, coloane, perdele de aer, multi-split) si al chillerelor industriale adresati-va societatii noastre la adresa de e-mail office[at]perfectinstal.ro

 

 

Aer conditionat Timisoara